Пошук
Ціна зменшена
Фетхіе , Фетхіе
Фетхіе
125 000 €euro;
137 000
90.00 м2
3
2
Аланія , Махмутлар
Махмутлар
79 500 €euro;
105 000
105.00 м2
2
2
Аланія , Авсаллар
Авсаллар
74 500 €euro;
91 000
88.50 м2
2
1
Фетхіе , Фетхіе
Фетхіе
156 000 €euro;
172 000
95.00 м2
2
2
Аланія , Махмутлар
Махмутлар
44 000 €euro;
60 000
70.00 м2
1
1
Одеса. Одеська обл. , Чорноморськ
Чорноморськ
270 000 $dollar;
300 000
401.00 м2
4
4
Інвестиції
Нові об'єкти
Контакти

Україна, м.Одеса,65005

тел : +90 537 249 51 78

тел: +38 099 562 43 21 (Viber)

skype: ctm-group

Email: mail@ctm-group.com.ua

 

Як отримати громадянство Туреччини за інвестиції?

«Паспорт за інвестиції» – програма, яка активно реалізується в багатьох країнах, включаючи Туреччину. Розроблена вона для залучення додаткових капіталовкладень у економіку, а суть її полягає в наданні громадянства іноземцям, що зробили певні інвестиції у країну (придбали нерухомість, відкрили бізнес, банківський вклад тощо).

Стати громадянином за інвестиційною програмою можна за спрощеним порядком, без складання іспитів і дотримання вимог щодо терміну проживання. Причому це є не обов’язком, а правом інвестора. Тобто в будь-який момент після капіталовкладення він уповноважений звернутися до спеціального офісу із заявою про бажання вступити до громадянства країни.

У Туреччині надання інвестиційного громадянства практикується вже протягом декількох років, а з 18 вересня 2018 року воно стало ще більш доступним для іноземців. Цим числом датується указ Президента Республіки, який встановив нові, спрощені правила участі у програмі.

Так, сьогодні отримати громадянство країни вийде у разі:

- придбання нерухомості в Туреччині ціною від 250 тис. доларів;

- відкриття депозиту в турецькому банку на 500 тис. доларів і більше (терміном від 3-х років);

- вкладення в юрособу Туреччини, інвестиційні фонди, фонди венчурних інвестицій або держоблігації суми від 500 тис. доларів (для фондів – також на період від 3-х років);

- створення в країні від 50-ти робочих місць для її громадян.

Купівля нерухомості – найдоступніша за рівнем капіталовкладень умова. Подати документи на отримання громадянства за цією підставою можна відразу після укладання угоди та отримання ТАПУ (свідоцтва про право власності) на об’єкт. Щоправда, тоді продати його не вийде протягом 3-х років.

Для участі у програмі громадянства за інвестиції в спеціальний офіс надається заява встановленої форми, посвідка на проживання, ТАПУ та документ, що підтверджує вартість житла (договір купівлі-продажу тощо.). Для членів родини безпосереднього покупця також будуть потрібні документи, що підтверджують сімейні зв’язки: свідоцтво про народження або про укладення шлюбу.

Комісія розглядає подану документацію, перевіряє її та приймає відповідне рішення. Як правило, вся ця процедура займає до півроку часу.

Громадяни України також мають право на участь у турецькій програмі «паспорт за інвестиції», але повинні враховувати, що в нашій країні подвійне громадянство не практикується.

Як отримати громадянство Туреччини за інвестиції?
Як отримати громадянство Туреччини за інвестиції? Автор: / Новини нерухомості Туреччини /