Пошук
Інвестиції
Нові об'єкти
Контакти

Україна, м.Одеса,65005

вул.Балковская 120\ 1, оф 621

тел\ ф : +380 48 737 31 47

тел: +38 099 562 43 21 (Viber)

skype: ctm-group

Email: mail@ctm-group.com.ua

Громадянство Грузії

Громадянство Грузії.

Відповідно до законодавства Грузії, обов’язковою умовою для отримання громадянства країни є наявність посвідки на проживання та перебування в Грузії протягом 5-ти років. При отриманні громадянства заявник також повинен скласти іспит на знання основ права та історії Грузії, грузинської мови.

Грузинськими законами передбачено особливий порядок отримання посвідки на проживання при купівлі іноземцем житлової нерухомості на території країни. Саме з цією процедурою, необхідною, якщо ви надалі хочете вступити в громадянство Грузії, ми і пропонуємо ознайомитися детальніше.

Умови отримання ВНЖ:

1) придбана нерухомість Грузії повинна коштувати 100 тисяч ларі (трохи більше 40 тисяч доларів) та вище;

2) наявність рахунку в будь-якому грузинському банку, на якому повинно знаходитися не менше 800 ларі або еквівалентна цій сума в іншій валюті;

3) надання до Будинку юстиції заяви і такого пакета документів:

- перекладена та нотаріально завірена копія паспорта;

- виписка з реєстру про наявність права власності на житлову нерухомість;

- документ про незалежну оцінку вартості об’єкта. Якщо він не надається, відповідну експертизу призначає сам Будинок юстиції при розгляді документів;

- рекомендації від двох громадян Грузії;

- виписка з банку;

- довідка з місця проживання;

- дві фотографії розміром 3×4 та фото на електронному носії;

4) наявність страхування здоров’я заявника мінімальним терміном 4 місяці;

5) залишок 45-ти днів до закінчення терміну дії візи або дозволеного терміну безвізового перебування;

6) оплата державного мита при подачі заяви в розмірі 200-400 ларі в залежності від бажаних термінів розгляду документів. Як правило, рішення про видачу ВНЖ приймається протягом 10-30 днів після подачі заяви. Чим менше термін, тим вище вартість оформлення посвідки на проживання.

Видається ВНЖ на 1 рік з можливістю подальшого подовження.